Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror det kallas kärlek

Jag ser in i dina ögon och de visar ett djup.
Vi håller om varandra hårt och även när du släpper känner jag att du är där.
När jag gråter, torkar du inte min tårar, du får mig att le.
När jag gör dig besviken går du inte, utan lyssnar.
Vi pratar inte alltid, men vi märker ej att det är tyst.
Du får mina ögon att lysa och själen min att le.

Kärlek kallas det.




Fri vers av MissK
Läst 407 gånger
Publicerad 2006-02-02 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissK
MissK