Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar vad jag vill ha

        Lindar dig kring mitt lillfinger

 

          Njuter av din svaghet

 

               Styr din hårdhet




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 249 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-22 11:48



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Så är det i verkligheten och du fick in det på tre små rader
2011-10-24

    Anneli A
Gillar denna fräcka text!
2011-10-24

    ej medlem längre
Helt rätt , bra gjort !
2011-10-22

  Kinna
alla former av utnyttjanden som motbjudande, oavsett
2011-10-22

    ej medlem längre
Att visa sin makt kan vara nog så jävulskt
2011-10-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
kvinnlig makt, när den är som bäst
2011-10-22

  cilax VIP
konstiga kommentarer nedan
Dikten är sannsaga oaktat kön ras osv
snyggt
2011-10-22

    ej medlem längre
En härligt ärlig och "feministisk" text
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish