Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text till en av mina sånger




INGEN

Ingen

har fångat mitt hjärta som du

Ingen

har varit så djupt i min själ

Ingen

 har gett en sån smärta som du

Ingen

har väckt ett sådant begär

Ingen

nej ingen

bland stjärnhimlens bloss

kommer nånsin att lysa som du

Inget

nej inget

kan hindra oss

Att älska som vi gör nu

Ingen

har gett en sorg som du

När jag trott att jag stt tvivel hos dej

Ingen

har gett en sån glädje som du

När dina ögon ler emot mej

 

Ingen nej ingen

bland stjärnhimmlens bloss

kommer nånsin att lysa som du

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-22 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP