Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tallriken som saknar allt

Ett svins insatts i en tvungen flytt
spelar ingen roll när människan saknar empati,
oavsett med vilja eller inte så säger han: bytt är bytt.
En sådan enorm tragedi
detta är inget nytt,
det har alltid funnits svin.
Gatan hem känns längre, kallare, mörkare
och mer ensam just ikväll.
Nästa gång vi ses så bor du inte i huset som alltid
har varit ditt,
jag kunde aldrig hjälpa dig.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-22 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling