Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något där


Du sa något
om musiken
jag lyssnade på
Jag tänkte något
om det du sa
något om
musiken
jag lyssnade på

Det var något där.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-22 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP