Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppar smakar


Jag tänkte inte dig sådan
föreställde dig på ett annat sätt
med lite andra manér
andra kroppsuttryck
uttalandes verb

på ett särskilt vis

men gillar din mun
hur den rör sig
när du berättar

dina ordval får mig att brista ut
i skratt
och undra

hur dina läppar smakar.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-22 21:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varma och ömma ord.
2011-10-22

  Delilah Juno VIP
Gulligt tycker jag.
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP