Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi bedömde lok

 

 

sist jag såg dig var i grinden
vid järnvägen -

vi bedömde lok som äkta män

det sista jag minns 
är att jag aldrig blev gift

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-22 21:51



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Suveränt!!!
2011-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Tanken går till Selma Lagerlöf...
2011-10-23

  Lili Samuelsson VIP
lysande
2011-10-22

  Ingela Svenson VIP
Singlar fritt fall mellan tid och tid!
2011-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP