Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
----


Vad kan man säga utan att någon tar illa vara ?

.....................................


----




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-23 00:05



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Dessutom framstår ju DU, Melona, som en BEKRÄFTELSE på det som mitt bidrag antyder !
2011-10-25

  Mats Henricson
Till Melona: jag vet inte i vad för värld du lever i, kanske det är en värld där allt är så solklart och allt måste klassificeras och betygsättas, allt som avviker från vedertagna mallar och regler MÅSTE fördömas och smutsas ned ! Jag tillhör definitivt INTE den kategorin och det här lilla bidraget (att nästan 100 läst den förvånar mig stort !) är meningen att vara lite lätt satiriskt . Kanske det inte går fram hos alla, men en del har nog förstått det.......
2011-10-25

    Melona
Cronopio, jag hann med att läsa din kommentar - men nu är den puts väck! Jag kan inte annat än hålla med dig, om den här sorgliga mentaliteten som tycks infinna sig hos en del...
Är detta poesi, prosa eller någonting annat? Nej, det är bara ett bekräftelsemönster och ett unket ljus från någon som vill synas. Status och liknande hör inte hemma här. Reflektion och djupare analys av skrivandet, eller varför inte en restriktion med ett maxtak för antal publicerade verk/per dag/vecka vore på sin plats.
2011-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Dessutom står det var och en fritt att läsa. Det JAG är trött på är kultursnobbarna, de elitistiska kverulanterna.
Låt dem starta en egen sajt där de kan frottera sig med verkliga proffs.
2011-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Vill man hålla sig väl med alla blir man en dörrmatta.
2011-10-23

  Anders Nordlander VIP
vad menas med alla prickarna, nu blir jag riktigt stött

hehe (skämtar förstås)
2011-10-23

  Anders Nordlander VIP
det går inte Mats, lägg ned det *L*
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska