Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sant för mig, falskt för dig och ändå fullt av sanning, sannolikt sant.


SannoLikt


Sannolikt av egna skäl

kan jag både gå in

och ut ur min tid

Förena min sanning

med det som är nu

och det som var då

Sannolikt ge mig själv tid

att återförenas med mig

och inte se det som ogudaktigt

felaktigt eller konstigt att

jag vill ta hand om splittrade känslor

Sannolikt faller jag ändå ihop av

det som går neråt och reser mig upp
igen, så min sannolikhet vill samla ihop

tårar i mina stela händer

och självet famnar om det som gagnar

Härligheten stagnerar aldrig

där mitt hjärta talar

ur sitt sanna djup

En väl begrundad tanke

som visar på berg

som landar med sannolika skäl

i ödets obevittnade dalar.




Fri vers av demonsson
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-23 11:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns mycket tänkvärda ord i din dikt här!


"Härligheten stagnerar aldrig

där mitt hjärta talar

ur sitt sanna djup

En väl begrundad tanke

som visar på berg

som landar med sannolika skäl

i ödets obevittnade dalar."
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson