Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det står ett ord

 

 

 

Mitt kall är denna enkla dragg.

Alla är så utmattade nuförtiden.
Den enda ängelen hänger och blänker.

Det står ett ord på min panna -
kan du läsa det för mig?

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-23 13:02



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Återigen, mitt i prick!
2011-10-24

  Gunnar Hilén VIP
Det var med glimten i ögat Catharina. Andra ord som skulle klä din panna vore "människa", "älska", "poet"eller "ÄNGEL"
2011-10-23

  Gunnar Hilén VIP
"NJAG"
2011-10-23

  Ingela Svenson VIP
det står POET men eldskrift!
2011-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är inte så att "everybody's happy nowadays", som Buzzcocks sjöng.

Alla på Kristus troende har ett hemligt namn som finns skrivet i himlen. Det får vi reda på när vi kommer hem.
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP