Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panodil

 

 

 

Och intensiteten avhjälptes av Panodil
i detta smärtsamma skede av avskedet
och jag lade dig tillrätta.

Hädanefter är du alltid med mig.

Du rymdes inte ens i min jackficka
när du levde
och nu bär jag dig i hjärtat.

Jag vet, vart du tagit vägen.

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-23 16:37



Bookmark and Share


  anits VIP
En fängslande och stark text, berör
2011-10-26

  Börje Larsson
en bra skildring av att upptäcka någon alldeles för sent.....
2011-10-24

  Gunnar Hilén VIP
Finurlig och tung...vet inte om "du" = panodilet...tror inte det...fastnade för raden "...skede av avskedet".... Sånt tycker jag om .
2011-10-23

  Ingela Svenson VIP
Ett Du som läsaren får fundera över, spännande, jag vet inte riktigt vad som blir mitt val!
2011-10-23

  Larz Gustafsson VIP
"Viva la tranquilidad!", som jag frustrerad utropade på bussen tidigare i dag, efter att ha tvingats lyssna till kulsprutetjatter.
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP