Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De manliga händernas magik


Dina händer får frikort till varje del av min kropp

Jag märker att din hand närmar sig min

Du snuddar mitt lillfinger

Startar åtråns elektricitet

Jag vill ha dem igen

Dina fingrars beröring

Handen som närmar sig min

Jag välkomnar den

Varma strömmar i min kropp

Du omsluter mina fingrar

Vi flätas samma

Du rör mina fingertoppar långsamt med dina

Dina fingrar väcker min lust

Mina svarar

Vi är en enighet

Jag är ingen annan stans än här

Trygg i dina händer

Du upptäcker mig

Väcker varje del av mig

Och jag vill bara ha mer

Så dina händer få frikort till varje del av min kropp...








Fri vers av Undine
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-23 21:21



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert.
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine