Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen i spegeln

Den dagen jag kan förlåta mig själv kan jag klara av allt,
men spegelbilden vrider ständigt avvisande på huvudet
och låter mig veta att jag aldrig ska vara i närheten av
att klara av det jag vill.
Den dagen jag förlåter mig själv,
är dagen jag dör.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-23 21:51



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fångande. Väldigt bra. =)
2011-10-26

    Anneli A
Jäklar vad bra detta är!
2011-10-26

  Ninananonia VIP
Bättre att förlåta sig själv innan..
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling