Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svenska

 

 

Ja!

jag säger ja
vad än du frågar
jag säger ja
till henne och till alla och till Gud
och lärarna på college

vad vill ni mig?
jag har ändå aldrig förstått svenska språket

hur det har fastnat i sig självt
det är för stort och otympligt att bära -

jag skriver det ur kroppen -

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-10-23 22:59



Bookmark and Share


  anits VIP
En härlig text, gillas
2011-10-26

  aol
klurig fin text, gillas grattis till en rättvis plasering vännen
2011-10-25

  Anya VIP
Gillar texten, rytmen och innehållet. Bra!
2011-10-24

  Ingela Svenson VIP
Gillar positiva tonerna!
2011-10-24

  Jocy Joyless
härligt text..yes mam..
2011-10-24

  stenen/ Yv Ericsson
Ja.
Jag förstår precis.
Men jag kan inte förklara.
Så bra!
2011-10-24

  Larz Gustafsson VIP
Att säga ja till Gud kan aldrig vara fel.
Han har ju sagt ja till oss genom Jesus, genom att bli människa i Honom. Nu väntar Han på vårt ja.
2011-10-24

  Carola Zettergren
JAAAAAA; Säger jag med! Tack för denna!
2011-10-24

  Maiah VIP
Bra...klurigt...som alltid..
2011-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP