Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolkamrat

Jag har druckit i kväll
visst jag har druckit i kväll

jag var ensamen och sökte en tillflyktsort
jag ville komma bort

jag ville döva ångesten
jag bad inte om förlåtelse

inget som skulle få mig härifrån
en stilla stund
en stund där jag fick vara för mig själv
i mina egna tankar
och laga mig själv

jag mötte mina skolkamrater
mina skolkamrater som jag växte upp med

dom såg på mig
dom föraktade mig

samtalet som fördes runt middagsbordet
handlade om mig

det handlade om en begåvning
en begåvning som handlade om mig

men dom hånar mig
hon! min klasskamrat, hon som jag var kär i
och hon som var kär i mig

nu när jag satt sitter här olycklig
och söker ett svar

sitter hon frånvarande och hånar mig




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2011-10-23 23:20



Bookmark and Share


  Anna*
Aj då! Smärtsamt!
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP