Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (prassel)...

 

flötets tysta gupp

bubblor på ytans stillnad

svagt prassel skrämmer


bubblor når sjökantens gräs

när älgko söker mättnad

 

(c) tk.

 




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-24 07:26



Bookmark and Share


    Lesley
Sinnligt tilltalande stund i stillhet iakttagande ... fin dikt
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra