Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heder

Heder


Ett ord från
En annan tid

Ett ord från
En annan värld

Svett och blod
Följer det spåret

Äran och värderigheten
Höjer dets betydelse

Ett ord som
Faller i glömskan

En anakronism utan
Mening i verkligheten

Karriär, målmedvetenhet
Och framgångsrikhet

Dem är de nya ersättarna
Nya ord

För nya hederslösa
tider




Fri vers (Fri form) av Jakob Drakros
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-24 10:14



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sorgligt..berör..
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Jakob Drakros
Jakob Drakros