Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en död mans position (hans bror märker det)

bleka ansikten
skuggor som väser
gatulyktor som slocknar
det orangea blir det svarta
kylan biter snön den yr
staden minskar
hörseln protesterar
vinterknäppen havererar
trafiken sover
landet krymper
kvinnan glöms
tandrader perfekt falska
allergin eskalerar
isen knakar
stålet håller
det lurar faror vassa som skaren
trådar dras i
tystnaden avslöjas
snart lutar alltihop
natten trillar av




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 209 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-24 19:52



Bookmark and Share


  Yheela
Bild avlöser bild ... kraftfullt.
2012-02-23

  Mow Dean VIP
...som ett filmklipp...
skön resa, fint flyt.
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling