Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nya glasögon

Titta ut
njut
se allt med andra ögon
för en sekund
eller så.

Byt ut de glasögon
du bär
mot andra.
En ny värld
kanske ett nytt liv
kommer dig till mötes.

Du upptäcker nya saker
får nya infallsvinklar.
Går stärkt ur vad som förr varit svårt,
förr varit jobbigt.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-24 20:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fin insikt!
2011-11-08

    AA VIP
Gillar din text.
2011-11-06

  Ninananonia VIP
mm :) Gillar dessa glasögon..
2011-11-03

  ULJO
Fin text som berör
2011-11-03

  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt
stämmer in i dina fina ord
2011-10-24
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77