Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker död

Gula blad
i oändlig rad
ramar in gatan
skatan i trädet lever
det gör också träden
men bladen de är nära döden
vackra gröna blad
blivit underbart vackra gula blad
innan de förintas på gatan
under bilarnas vintervassa däck.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-24 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP