Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vådan av medialitet

 

 

 

detta kan jag se:
en frånvaro av ett ansikte

en oval mot den blå väggen
en segelbåt

vådan av medialitet

har jag bett
om något av detta?

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-25 20:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hellre large än medium.
2011-10-26

  Ingela Svenson VIP
MAn har egenskaper maninte bett om, men en snygg text kan du skriva!
2011-10-25

  stenen/ Yv Ericsson
Nej! men se det som en tillgång!
Eller så är det fantasin som spelar ett underbart spratt.minnen
2011-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP