Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott om natten

ett rop skjuts ut i allén när skymningen blir till mörker
siluetten tar sig ljudlöst bort från paradgatan
självklarheten tar aldrig fart
ovissheten sprudlar och mongolerna skimrar
ett sorgset lyster som aldrig mattas




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 320 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-25 23:04



Bookmark and Share


    purplepea
Talangfullt och levande med en lätthet i språket
2011-10-27

    ADI Nehlin
bravo
2011-10-26

  miramin
Jag ryser...mycket bra skrivet<3
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling