Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isen smälter

Jag såg några foton på dig,
jag bläddrade i dom fram och tillbaka.
Fingrarna dansade så vackert,
munnen rörde sig
som om du sa något till mig,
jag blev lugn.
Allt jag inte hade lyckats ploga undan
på min mentala snötäckta väg
smälte bort och det blev vår med en gång,
tack.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-26 18:59



Bookmark and Share


  Anya VIP
Såg din text i boken. Mycket fin!
2012-01-02

  miramin
Du ger mig en pil igenom hjärtat.....intressant o vacker text
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling