Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det existerar på tok för många normer som ett sk. sekulariserat, vetenskapligt samhälle ej längre bör hålla sig inom eller uppmuntra. Kul! [:


Libertin liberal lever

Landet och staden, polaritet som syns.
En puls som finns hos de båda missas så lätt.
Jäkt och saktmodig fläkt.

Ligger det sanning i vad folk faktiskt säger?

Om att vad som betyder är massvis med grejer?

Vad vet väl jag, som tar det lite dag för dag?


Förutom vem och vad som faktiskt är jag.



Förklaringar besparas, skolning är inte my cup of tea.
All you need is enough to be.


Libertin - ett vackert ord, som jag hoppas inte är allt för bortkommet i mitt eget huvud.

Ohämmat, är det negativt först och främst, och vart går gränsen mellan reserverad, frikostig, njutare och ohämmad? Gråzonerna missas, på grund av ord.

Normers definition alla upplagda på vårt bord.
Var god, ta en bit, och kom sedan tillbaka hit.
Håller du inte med? Det kommer att stå dig dyrt.
Allt du ser är redan hyrt.

Så, levnadskonstnärer ej behaga göra sig besvär?
Normer som säger att om du hälsar på en främling, så blir den tvär.
Tyvärr, jag känner ej att det är min grej.

Tack, och hej!




Fri vers av Phantasos
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-18 22:05



Bookmark and Share


  objekt3
Libertinismen kopplar jag till okreativa saker. Ohämmad sexuell frihet är inte kreativt för alla. bör alla?


Liberal. såklart. voltaire och det där med din frihet och din rätt till ditt liv och sådär.
2011-12-08

    ej medlem längre
gillar hit, gillar dit, gillar överallt
bland orden. gör jag.
2011-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Phantasos