Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miniatyrerna

Jag öppnar dörren,
utan förhoppningar kliver jag in.
Ett rum jag aldrig skådat kallat livet, det värmer du är min.
Tryggheten i din osäkerhet förtrollar mig medan höstpromenaden glädjer.
Din tystnad får mig att må dåligt,
men dina ord får mig att må bra.
Jag kan aldrig vinna dragkampen mot det onda,
men jag kan finnas här jag kan vara din.
Ännu ett dygn har gått och naiv som jag är,
så kliver jag ut,
jag stänger dörren.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-27 00:30



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Blir nyfiken på vad som kommer sen
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling