Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filosofen



Den unga flickan sa till filosofen:


"Jag älskar dig,
du får mig att bli nyfiken på mig själv."


Sedan lämnade hon honom, och syntes aldrig mer till.




Fri vers (Modernistisk dikt) av filharmoniker
Läst 407 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-01 13:56



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Ja så kan det bli
2013-12-08

  Ingrid Trolle
Mycket tankeväckande!
Ingrid Trolle
2013-12-03

    ej medlem längre
Tycker om den.
2013-12-02

  filharmoniker
Den är lite krypterad. Hade i åtanke hur kärleken till en annan kan skymma kärleken till en själv, och vice versa.
Tack för läsning och kommentar
2013-12-01

    skamfilad
Mystiskt, förväntansfullt och smärtsamt alltihop.
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

filharmoniker
filharmoniker