Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM ALLA VILLE

Om alla ville vara

ett litet ljus för någon

Hur världen skulle lysa

ljus och klar

 

Om alla ville skänka

en liten liten värme

Då skulle ingen frysa

Och ingen ondska finnas kvar

 

Om alla ville ge

av den kärlek som dom har

Då skulle alla

överflöd av kärlek ha

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-27 17:32



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Mycket vackert, så vackert skrivet..
2011-10-27

  Svartsilver
Så självklat å ändå så svårt för så många
2011-10-27

  Seglaren
Du kan börja med mej.
Tack :)
2011-10-27

  Quasimodo
En fin gåva som vi borde ge av mycket oftare!!
2011-10-27

    ej medlem längre
Yeeesss!!
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP