Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gehenna

Ett ljus så intensivt! inget annat förnimmas.. Långsamt:

ett tjutande trängs med ljuset. Fokuseringen skärps.

Salt. Smak utan lukt.

Det ringer i öronen! Sticker i näsan! Ett angrepp så starkt; huvudet slungas bakåt.

Du flyter på rygg, badande i energi.

Håren reser sig upp över hela kroppen.

Stickandet övergår i en ljuvlig doft. Det luktar ättika.

Allt ljud försvinner med en knall. Trumhinnorna brister.

Din hud slits, sköljs av dig. Musklerna rivs upp. Tänderna skälver sig fria, dina ögon vrids ur sina hålor. En fantastisk smärta rycker bort din livskraft. Det finns inget annat än outhärdliga intryck. Ljuset försvinner. Alla

celler

i din kropp

har

sprättats

upp.

-

Nya krig! Du var bland de första offren.

Någon måste hämnas dig.

Bomba allt! Annars kommer ju fler dö.




Fri vers av Nestor Hagman
Läst 154 gånger
Publicerad 2011-10-27 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nestor Hagman