Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebook

Ett elektriskt öga följer mig

Surrar. Fokuserar. *Klick* Lagrar.

Jag sparas, var vet jag inte

Digitala mönster

Kopior blir det enda som återstår

Man vill väl finnas för andras skull?

Sammanflätade liv som sparas i levande minnen

Elektriska impulser

Samma ord med andra associationer

Hjärnans signaler är elektriska

Precis som datorns

Bilder utan minnen

Filmer med mitt ansiktes grin

Stela muskler

Bakom flinar dödskallen




Fri vers av Nestor Hagman
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-27 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nestor Hagman