Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korallrev

 

jag mejlar en helg
du faxar en puss
sen öppnar vi en butelj
på regniga Mauritius.

 

jag mejlar en helg

du faxar en puss

sen öppnar vi en butelj

på molnfria Mauritius




Bunden vers (Sonett) av Per Blomqvist
Läst 351 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-27 20:12



Bookmark and Share


  calidris
Snyggt!
2011-10-29

  Minkki VIP
så nätt!
2011-10-27

  Mow Dean VIP
poff! vad bra - det där gillar jag:)
applåder.
2011-10-27

  stella
Så jävla perfekt!
2011-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist