Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstankar och rådgivning

Symtomen uppenbaras,
i princip vidimeras.
Jag känner yrseln slå mig,
yrseln känner mig slå den,
jag känner mig slå mig själv.
Att bli av med tröttheten är ovärderligt,
så fråga mig inte om ett pris,
jag är beredd att dö för min hälsa.
Ge mig ett förslag på något vis
var den som ser en chans att frälsa.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-27 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling