Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maskrosens väg...

 

växtkraften skall inte förhindras

av dålig självkänsla, destruktiv skam och självpåtagen skuld

så om de känslorna gör sig påminda

som en stövel som trycker tillbaka

då måste vi välja maskrosens väg

 

(c) tk.  




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 138 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-28 01:57



Bookmark and Share


  sosofie
Kloka ord och maskros är min favorit växt :)
2011-11-10

    Shush
Kloka och tänkvärda ord.
2011-11-03

  L Patrik W Johansson VIP
Ingen plockar en maskros och ger åt sin vän,
den får stå där den står tills den dör
Fastän lysande gul är den ansedd som ful,
den får stå där och känna sig utanför
Så jag plockar en maskros och två eller tre
som jag ger till en vän jag har kär
Och nog låter mig gud nonchalera förbud
som vi inte har nytta av här

(Ingen plockar en maskros av Eddie Meduza)

youtube.com/watch?v=1tj3LVFWUB0

Be well,
LPWJ
2011-10-30

    ej medlem längre
Kloka visdomsord Thyra!
2011-10-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst så rätt
på alla sätt
inte krympa men
ny kraft inympa
bästa gympa!
Väl skrivet!
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra