Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hund eller en kär vän :)




Karo...


Nu har jag hittat honom som jag drömt om i mitt liv
En trogen, glad och kelig en som har så glada kiv
Han tittar uti fönstret när jag kommer med min buss
Han möter mig i dörren och ger mig puss på puss.

All glädje som han ger mig vill jag njuta varje dag
Värmen som jag får, kan klassas som det sannaste behag
I  lycka, skall vi tillsammans leva, och ta var dag för ny
Bara ge oss hän i kärlek och inte se bekymrens stora bry.

 

(c) tk.




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 162 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-28 02:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att rimma samtidigt som något viktigt sägs!
Här ger du sannerligen prov på denna svåra konst!
2011-10-31

    ej medlem längre
Den bästa vän man kan ha. Fint skrivet!
2011-10-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oj sån tur
bara hoppas
på evig retur
skön text
skriven i dur!
2011-10-28

    ej medlem längre
En kär och trofast vän!
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra