Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid haiku

Höstens veckor går

i mörk ultrarapidfart

pulsen slår långsamt

© YM Bohman-11




Fri vers av Njord
Läst 257 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-28 09:09



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Väcker en aning om dunkla samband mellan människa och natur
2011-11-02

  Ronny Berk
höstrikt i tanke och ton, förmedlar såväl mörker som lugn
2011-10-28

    Bodil Sandberg
Precis så är det!på gott och ont!
fina rader Njordan!
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER