Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bekräftelsens famn

livet hade vaggat dem
hårt och oregelbundet
nu låg de här
fast i sina rum
bundna till en säng

ansiktsfärgen började
bli plommonlik
som någon som blivit
strypt och där den
urtvättade själen
hade blivit för stor
för kroppen

lyssnade till klackarna
som slog hårt i korridoren
med en otröstlig längtan
att slutligen bli mjukt mjukt
vaggade in i evighetens
oskuldsfulla befriande
armar




Fri vers av Kim VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-28 10:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
aj ... den här fina texten gjorde ont ... ser barnhemsbarn med tomma ögon
2011-12-19

    ej medlem längre
Den här tycker jag mycket om!
2011-11-09

  marie-helene
med en otröstlig längtan
att slutligen bli mjukt mjukt
vaggade in i evighetens
oskuldsfulla befriande
armar
Tycker om dem sista raderna speciellt
2011-10-29

  aol
känns bra som att nynnas in mot evigheten i slutfasen,
2011-10-29

  Jaseph
Känns som sjukhusmiljö
längtan efter döden
goda ord
2011-10-28

  Ronny Berk
textens Deform något förvirrar mej som läsare- för övrigt ger mej känslor av en livs vandring där rummet tystnar medan korridoren ekar...
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP