Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkelformade rörelser

Löven gör ett sista ryck,
det påminner om en människas sista krampaktiga försök
innan kvävningen leder till stillhet, innan liv blir till död.
Som ormens skallra frigör dom sig från grenen,
av någon anledning söker dom sig till marken för att ligga still.
Vinden tar ett par utav dom med sig till nya adresser,
men det är ingen vinst i sig, den resan görs under döda former
och löven fladdrar sig bort mot mörker, utan normer
kikar jag på denna process medan jag avslutar min lunch.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-28 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling