Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgrik kärlek

Jag föll för dig som

lövet från färgrik lönn fick

kärlek att brinna




Bunden vers (Haiku) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-28 16:23



Bookmark and Share


  Ronny Berk
färg och form med mänsklig anknytning, skapar bilder...
2011-10-28

    Birgersdotter VIP
Mysig
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt