Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovetskapen

kanske är det ord

vanställt vetande

tvivlet äter dig

väntar på svaret som uteblir

ovetskapen

äger dig

du blir dess slav




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-28 16:32



Bookmark and Share


  Carl R. Westerling
Bra!
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt