Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker

Jag tänker på alla taken,
alla fåglar och alla haken
som du har sett.
Jag tänker på alla kvällar, minnesluckor
och jag tänker på alla sorger som du har bett
försvinna.
Jag tänker på städer du har fått se,
och på kärlek du har genomgått.
Jag tänker på när jag har sett dig le
även på dom gånger när du har mått
för taskigt för att kunna vara den du är.
Jag tänker på havet som sköljde
jag tänker på himlen som livet,
också på sonen som dröjde,
du har oftast stått där med drivet
att klara allt.
Dessa rader får du av mig,
för jag tänker på dig.





Prosa av Carl R. Westerling
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-28 17:04



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Jag filosoferar en hel del själv också. Om livets alla mysterium, relationer, drömmar, upplevelser, hur det kunde bli så och inte si, och om om hade funnits - var hade jag varit då och med vem och varför...inte alltid bra att tänka för mycket men oftast positivt för man bearbetar massor i hjärnkontoret. Och genom att skriva! Det får vi som älskar att skriva fortsätta med - och du, jag ska kika in hos dig fler gånger och läsa...
2011-11-01

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbar och berörande.
Fick genast tankar på min son
Den här gick rakt in i mitt
mammahjärta
Tack
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling