Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mossigt


Han kallade mig mossig

Och jag blev glad!

Mossor är motståndskraftiga
uthärdande
kan växa nästan var som helst
förtrollar naturen

På avstånd kanske mossor
inte ser så mycket ut
Men vid en närmare titt
kan skönheten upptäckas






Fri vers av Anita Hanssen
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-28 21:59



Bookmark and Share


  Gawain
Härligt! Mossor är ju skogens mest fantastiska detalj, vid sidan av allt annat som gör skogen till vad den är. Att vara mossig är kanske det bästa man kan vara om man frågar mig. Mystisk som den är till råga på allt. Cool och bäst.
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen