Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följdölj



Inte spontanisera
missnöja
kräva mera

Världen är så stor så stor
nästan större än viljan

Följ strömmen
strömlinjeformera
glöm drömmen

Flödet är så starkt så starkt
nästan mäktigare än makt

Dölj

Följ




Fri vers av Anita Hanssen
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-18 12:16



Bookmark and Share


  Nanna X
lite trollformel över den här..
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen