Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsland med svåra lagar

En vilsen känsla rodde i land
en vilsen pojke kom i hamn.
Inge mötte honom ingen stöttade honom,
duken låg inte på bordet,
ingen tog denna pojke på ordet,
allt är liv allt är egoism.
Snart finns det inga hamnar kvar,
men ännu ligger kursen rak,
allt är möjligt med sikten klar.
Pojken såg en flaska med en dimma i,
han tog sin chans och satte sig själv fri,
dagen efter så var flaskan inte lika fin,
allt handlar sunt förnuft ändå.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-29 01:56



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jag gillar hur dina tankar¨
far omkring och fångar tag.
Du berör med dina texter.
Än kan jag inte riktigt ta på
varför. Men de berör mig
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling