Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skinande damm

barnen leker
löven faller
handen smeker
otäckt skvaller

saltet skimrar
svärtan äter
min helhet flimrar
natten fräter
mossan ångar

lugnet svider
kristallen knastrar
förbjudna tider
tåget skenar
allt är sprucket

svinen frossar
solen brinner
landet krossar
själen rinner

allt försvinner




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-29 16:45



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Den skulle man höra som rap ... tänker mig detta enligt vad din ingress initierar.
2011-10-30

  Jan Widströmer VIP
Den skulle man höra som rap ... tänker mig detta enligt vad din ingress initierar.
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling