Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVKLÄDD NAKEN

Du tog mina skal
ett efter ett
Du fick mej att falla
och du nådde min kärna

Jag kände mej
avklädd naken
Kände mot dej
jag kunde mej inte värna

Tyckete du såg
och du läste
mina innersta tankar
Du visste så väl

Du fick mej att tala
och skriva
om vad som länge funnits
djupt inne i min själ




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-29 16:50



Bookmark and Share


  Seglaren
Bra Maj-LIs
Det rinner som ett rinnande vatten.
Lättläst och fint.
Innehållet är inte märkvärdigt, men det här är ju en mini-dikt.
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP