Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dialog skriven i äkta kärlek

- Du sa att du älska mig? Stämmer det inte?
- Nej.
- Du sa att du inte skulle lämna mig, ljög du?
- Ja.
- Du sa att du förstod mig när jag grät? Mena du det?
- Nej.
- Varför stämmer det inte? Varför ljög du? Varför mena du det inte?
- Jag sa att jag älska dig då men jag älskar dig nu. Jag sa att jag inte skulle lämna dig och jag kommer aldrig lämna dig. Jag menade inte att jag förstod dig, jag menade att jag grät med dig älskling.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Della
Läst 944 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-30 11:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Härlig!
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Della
Della