Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesi är en olösbar gåta

Poesi måste inte vara rim och klang,
utan bara samspel mellan ord och strofer.
Som kan få oss att tänka på annat än katastrofer.
Kärlek, energi, lycka, djup,
det är fyra ord som hör ihop.
Och det vet vi alla,
till och med de som försöker vara balla.
Till och med den osäkraste själ.
Kan mena väl.
Men även en skadad själ.
Vill fylla någon annans lyckokärl.




Fri vers (Fri form) av Della
Läst 404 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-04-24 21:46



Bookmark and Share


  Spagghetin
Gillar när första dikten man kör upp är bra! Då vill man liksom bara
läsa och läsa jättelänge!
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Della
Della