Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min bror...


Du dog men du försvann inte..

Din död pressar min själ
Men du har själv tagit farväl
Och jag klandrar inte dig
Du skapar bara en ångest och saknad i mig

Jag vet inte vart jag ska gå
Vet inte vad eller hur jag ska må
Försöker ta en dag i taget
Försöker övervinna slaget

Men saknaden efter dig är stor
Du var och är min bror.
Låter dig vila i frid
Älskar dig i evig tid.




Bunden vers (Rim) av Della
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-04 18:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsamt!
2012-06-04

  filosofian
Blir tårögd. Väldigt fin.
2012-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Della
Della