Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/Syner i lövfällningen


Singelafton




Kajalblondin
hundkopplets spända linje
över lövtäcket

Mobilen piper
budskapen granskas kritiskt
hundnosen darrar

Den gamla almen
tjugo svampar och en tax
stamgäster

En äldre änka
i närkontakt med löven -
singelafton




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-30 14:06



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
fick slå upp kajal,för att fatta.fyndiga å lustiga betraktelser,här
2011-11-02

    ej medlem längre
Ettan är ju fantastisk!
Men jag gillar de andra med.
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP