Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vändpunkten



skyddande hölje omgav det sköra
genom vändpunktens tusen varv
i gryningen smalt det till ljuvaste toner
då glädjen kom flödande över allt

nu kommer dofter och bilder tillbaka
med kärlekens vackra symfoni
när själens alla sinnen har vaknat
och hjärtat åter har öppnat sig






Fri vers av Pica pica
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-01-13 08:32



Bookmark and Share


  Cinemiracle
...och du sänder värmen och hoppet till ett annat fruset hjärta. Underbart skrivet!
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica