Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PISKRAPP

Du hav

Med dina piskrapp

 mot klippan

och höga skummade

vresiga vågor

visar du

din kraft

och vår

litenhet

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-30 17:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det behöver vi.
2011-10-30

    ej medlem längre
Ah...ha ha...tänkte först, när jag såg titeln, "wow, här kommer en ny sida av henne," men så fel jag hade *ler*

Härlig text likafullt
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP